

RACE SCHEDULE

SEPT 27-29 2024



Friday

8:55 am - 9:20 am Junior Cup Practice 1 (25 min) 9:30 am - 10:00 am Supersport Practice 1 (30 min)

10:10 am - 10:50 am Steel Commander Superbike Practice 1 (40 min)

11:00 am - 11:30 am Stock 1000 Practice 1 (30 min)

11:40 am - 12:10 pm Mission Foods King Of The Baggers Practice 1 (30 min)
12:10 pm - 1:00 pm Dunlop M4 ECSTAR Suzuki Two Seat Superbike Rides

1:30 pm - 2:00 pm Supersport Qualifying 1 (30 min) 2:10 pm - 2:40 pm Stock 1000 Qualifying 1 (30 min)

2:50 pm - 3:30 pm Steel Commander Superbike Qualifying 1 (40 min)

3:40 pm - 4:10 pm Junior Cup Qualifying 1 (30 min)

4:20 pm - 4:50 pm Mission Foods King Of The Baggers Qualifying 1 (30 min)

Saturday

8:30 am - 8:55 am Junior Cup Qualifying 2 (25 min) 9:05 am - 9:30 am Stock 1000 Qualifying 2 (25 min) 9:40 am - 10:10 am Supersport Qualifying 2 (30 min)

10:20 am - 10:50 am Steel Commander Superbike Qualifying 2 (30 min)
11:00 am - 11:15 am Mission King Of The Baggers Qualifying 2 (15 min)
11:30 am Mission King Of The Baggers Challenge (3 laps)

11:45 am - 12:00 pm Cardo/H-D Parade Laps

12:00 pm - 12:50 pm Dunlop M4 ECSTAR Suzuki Two Seat Superbike Rides

1:10 pm Stock 1000 Race 1 (14 laps) 2:10 pm Supersport Race 1 (19 laps)

3:10 pm Steel Commander Superbike Race 1 (20 laps) 4:05 pm Mission King Of The Baggers Race 1 (9 laps)

4:45 pm Junior Cup Race 1 (13 laps)

Sunday

12:20 pm 1:10 pm

8:45 am - 9:00 am Stock 1000 Warm Up (15 min) 9:10 am - 9:25 am Junior Cup Warm Up (15 min) 9:35 am - 9:50 am Supersport Warm Up (15 min)

10:00 am - 10:15 am Steel Commander Superbike Class Warm Up (15 min) 10:25 am - 10:40 am Mission King Of The Baggers Warm Up (15 min)

10:40 am Cardo/H-D Parade Laps

10:50 pm - 11:50 pm Dunlop M4 ECSTAR Suzuki Two Seat Superbike Rides

11:00 am - 11:45 am Dunlop Hot Pit Walk and Autograph Session

Stock 1000 Race 2 (14 laps) Junior Cup Race 2 (13 laps) Supersport Race 2(19 laps)

2:10 pm Supersport Race 2(19 laps)
3:10 pm Steel Commander Superbike Race 2 (20 laps)
4:05 pm Mission King Of The Baggers Race 2 (9 laps)

All Times EST